ARALIK 1, 2023

ARALIK 1, 2023

Sevgili Kidsland Aileleri;

Harika deneyimler kazanmak üzere yeni temamız KIŞ MEVSİMİ’ ne biz çok hazırız. Planladığımız sürecin sizlerle daha da güzelleşip anlam kazanacağına inanıyoruz.

Bu ay temamıza dair soracağımız, açıklayacağımız, motive edici ve daha çok düşündürücü sorularla harika yolculuklara çıkacağız.

Aralık ayı boyunca ” gezegenler ve uzay” temasını öğrenip özümseyeceğiz. Oyunlarımız, etkinlik ve deneyimleyeceğimiz bir çok bilgiyle, kendimizle ve doğayla olan etkileşimimizi artıracağız. Bu tema ile birlikte yıldızlar, gezegenler ve konumları, samanyolunun sihirli döngüsünü ve uzayın bütün alanlarını keşfedeceğiz.

FARKINDALIKLARIMIZLA GÜZELLEŞİYORUZ.

Engelliler haftası itibari ile yaşamımızın her anında bizlerle olan biricik arkadaşlarımızla, bireylerimizle, farklılıklarımızla bütün olduğumuzun farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklamaya devam ediyoruz.

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINI yerli malı ürün, yiyecek, içecek, ve kıyafetlerimizle öğreniyoruz. çeşitli oyun ve eğlencelerle yerli malı tüketiminin önemini vurguluyoruz.

” Gezegenler ve uzay ” teması her grubun kendi dinamiğine gelişim özellikleri ve ilgi alanlarına göre şekillenecek, farklı keşiflere yelken açacak.

Haydi şimdi Uzay’ın sihirli, gezegenlerin büyüleyici özelliklerini keşfetme zamanı!

Siz de bu tema ile birlikte araştırmalara başlayabilir, hatta belki de bizimle bu bilgileri paylaşabilirsiniz.

Sevgilerimizle, keşif ve eğlence dolu bir ay dileriz:)

BÜLTENİ PAYLAŞ

Son Yazılar