OCAK 2024

OCAK 2024

Sevgili KİDSLAND aileleri;

Harika deneyimler kazanmak üzere yeni temamız ‘KIŞ MEVSİMİ’ ne biz hazırız. Planladığımız sürecin sizlerle daha da güzelleşip anlam kazanacağına inanıyoruz. Ocak ayı boyunca ‘ Kış Mevsimi’ temasını öğrenip özümseyeceğiz. Etkinliklerimiz, aktivitelerimiz deneylerimiz ve oyunlarımız ile deneyimleyeceğimiz bir çok bilgiyle kendimizle ve doğayla olan etkileşimimizi artıracağız.

Bu tema ile Kış mevsiminde çevremizde gördüğümüz değişimleri, neler giyeriz, neler yeriz, nasıl hissederiz ve kış mevsiminin keyfini hangi oyunlarla çıkarırız hepsini keşfedeceğiz.

Kış mevsiminin olmazsa olmazı Kestane Partimizi okulumuzun bahçesinde doğada kestanelerimizi yiyerek gerçekleştireceğiz.

İngilizce açık sınıf uygulamamızı siz değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleştirerek çocuklarımızla birlikte eğlenerek öğrenmenin keyfine varacağız.

Bireysel veli toplantımız ile her bir çocuğumuzun gelişim özellikleri üzerine konuşup sizlerin de fikirlerini alarak çocuklarımız için en iyisini planlayacağız.

Öğrencilerimize tasarruflu olma, biriktirdikleri parayı kitap alışverişinde kullanma, kitap sevgisi aşılamayı ve nitelikli kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik ‘ KİTAP KUMBARAM’ etkinliğimizi gerçekleştireceğiz.

1.dönemin sonuna yaklaşırken oyun, eğlence ve bol etkinlikle bitirmenin gururunu sembolik verdiğimiz Karne törenimiz ile keyifle sonlandıracağız.

Sizlerde tema ile birlikte araştırmalara başlayabilir hatta bizimle paylaşabilirsiniz.

Sevgilerimizle keyifli ve eğlence dolu bir ay dileriz.

BÜLTENİ PAYLAŞ

Son Yazılar